5 najboljih alata koje možete pokloniti DIY entuzijastima
5 najboljih alata koje možete pokloniti DIY entuzijastima

Ako na popisu za božićno darivanje imate ljude koji vole sami izrađivati stvari, bacite pogled na naš vodič za poklone, posebno osmišljen samo za njih. Izabrani multialati uključuju mnoge specijalizirane karakteristike (neke mogu biti prilično skupe), ali imati višenamjenski alat pri ruci bit će spas za sve one neočekivane trenutke ili popravke u zadnjem trenutku.

MULTIALAT 1: WAVE® + sa ZAKRETNIm PRODUŽETkom NASTAVKA ZA BIT

S ovom kombinacijom nema mnogo toga što ne možete učiniti. Wave® + je Leathermanov najpopularniji multialat prepun svih vrsta dodataka kao što su odvijač i dvije vrste oštrica noževa. Ako ovome dodate zakretni produžetak nastavka za bit, uistinu ćete poboljšati njegovu funkcionalnost.

MULTIALAT 2: FREE® K2

Za one koje zanima klasičniji džepni nož, ovo je vaš multialat. S oštricom od 420hc i značajkama kao što su poluga i odvijač, ovaj multialat koristiti ćete svakodnevno.

MULTIALAT 3: REBAR®

Jedan od klasičnijih višenamjenskih alata koje nudimo, Rebar® savršen je za početnike ili iskusne DIY entuzijaste. Uz dvije vrste oštrica, turpiju pune veličine i pilu, ne treba vam puno više. Također, ručka je dizajnirana da omogući lak pristup oštrici kada imate rukavice.

MULTIALAT 4: SURGE®

Kada su u pitanju višenamjenski alati za teške uvjete rada, ne morate tražiti dalje. Jedan od najjačih Leathermanovih alata, spreman je za sve. Multialat dolazi opremljen s izmjenjivačem oštrice tako da možete zamijeniti oštricu pile i turpiju kako vam odgovara.

MULTIALAT 5: WINGMAN®

Ono što ovaj multialat zaista izdvaja od ostalih su kliješta s oprugom. Ovisno o projektu na kojem radite (ili broju ruku koje imate na raspolaganju), Wingman® je prava stvar za vas.

Ako trebate još ideja za božićne poklone, posjetite našu web stranicu.

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!