Alat u fokusu - Leatherman Signal
Alat u fokusu - Leatherman Signal

Ovaj alat obiluje funkcijama koje olakšavaju boravak na otvorenom. Poznat kao alat za kampiranje i planinarenje, on se može koristiti bilo gdje - bilo da ste uz vodu, na kampiranju ili na planinarskoj stazi. Savršeno se uklapa u svaku avanturu Leatherman® Signal kombinira 19 korisnih alata u kompaktnom obliku veličine 11,43cm, teži samo 212 grama i lako stane u džep, ruksak ili kutiju za ribolov. 

LEATHERMAN® SIGNAL VIŠENAMJENSKI ALAT IZVRSAN JE ZA SLJEDEĆE AKTIVNOSTI NA OTVORENOM

KAMPIRANJE

Signal® je neizostavan alat za kampiranje.  Njegovi alati posebno su prilagođeni kampiranju - poput čekića za pričvrščivanje šatora (klinova) i kremena (poznat kao palica za paljenje vatre). Kremen je revolucionaran kada nemate upaljač ili šibice, a u takvim je avanturama uvijek dobro imati rezervni izvor alata za paljenje vatre. Nož je idealan za rezanje salame za ručak ili za rezanje užeta za postavljanje cerade, a pila vam pomaže pretvoriti grane u drva za loženje ili očistiti prostor. Otvarač za boce možda neće spasiti život, ali sigurno će vam olakšati žeđ. 

ribolov

Svaki ribolovac zna da uvijek nešto treba obrezati, zategnuti ili podesiti. Klješta će vam pomoći držati udice, mamce ili ručno vezane špage dok se pripremate za novi zabačaj. Oštećenje vrha noža je prošlost jer Signal® ima šilo. Možete otvarati stvari, brzo rezati (ne zahtijeva oštar nož) ili bušiti rupe u drvu ili koži. Kliješta za rezanje žice brzo će obaviti posao rezanja ribolovne špage. A u nekim državama prilikom boravka uz more, jezero ili rijeke nužna je sigurnosna zviždaljka pa kada imate Signal®, spremni ste.

Za planinarenje

Čak i ako je vaša planinarska avantura jednodnevna, Signal® je savršen praktični alat za planinarenje. Skrenuli s staze? Trebate otjerati neke životinje? Zviždaljka će vam pomoći signalizirati za pomoć (nikad ne znate kada vam može zatrebati). A budući da je lagan, pružit će vam mnogo koristi bez opterećivanja vašeg ruksaka kada svaki gram ima važnost. Svojim žarkim bojama istaknut će se ukoliko vam ispadne na stazi, a nož i pila vam uvijek mogu pomoći.

IDEALNA VANJSKA OPREMA ZA SVAKU AVANTURU

Naš najprodavaniji outdoors alat, Signal®, stvarno se može koristiti gotovo bilo gdje na otvorenom. A za slučaj da ste osoba koja ima problema s pronalaženjem stvari u ruksaku ili kada ih slučajno ispustite, Signal® dolazi u sedam boja, od svijetlih poput aqua, cobalt i crimson do tradicionalnijih diskretnih nijansi kao što su crna, siva, zelena i coyote tan.

Sve boje Signala otkrij samo jednim klikom na link

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!