ALAT U FOKUSU - MICRA
ALAT U FOKUSU - MICRA

Omiljena je među ribičima, hobistima i onima kojima često trebaju najbolje škare s oprugom. Zapravo, Micra je prvi Leatherman multialat koji ima škarice s oprugom kao primarnu značajku. Značajke osobne njege koje stanu na vaše ključeve kao privjesak samo su dio onoga što čini Micru zaista jedinstvenom. Deset korisnih alata zapakirano je u ovaj mali, lagani Leatherman.

Idealna za vlasnike multialata po prvi put - možda ćete se pitati kako ste ikada živjeli bez nje, ili ako ste obožavatelj Leathermana od davnina, možete unijeti svu funkcionalnost koju volite kod 'pravih' multialata u mali multialat veličine privjeska za ključeve. Rješavajte probleme gdje god idete - Micra je praktična i savršena za kutiju za ribolov, džep, torbicu, ruksak ili šivaći pribor, a uz sve to je odličan poklon.

Micra je dostupna samo na našem webu, a možete ju pronaći u 4 nove boje!

NAŠIH 6 OMILJENIH STVARI O LEATHERMAN MICRI

PALETA BOJA

Naš najprodavaniji, džepni multialat koji odgovara vašem osobnom stilu. Odaberite jednu od četiri nove boje ili se odlučite za naše klasične poput plave, tirkizne, crvene i crne. Svijetle boje olakšavaju pronalaženje ovih alata u torbi ili vreći ili u prirodi ako slučajno padnu. Doviđenja, izgubljeni alati.

MALA VELIČINA

Prenosivost je ključna s ovim mini multialatom. Micra uspijeva spakirati 10 bitnih alata u kompaktni dizajn težak manje od 52 grama (oko težine dvije AA baterije, za referencu). Bez obzira je li u džepu ili na vašim ključeve, doslovno je uvijek tu kad vam zatreba. Totalna pobjeda.

ŠKARE S OPRUGOM

Čvrste i jednostavne za upotrebu, ove škare su neke od naših najboljih škarica. Svakodnevni poslovi nisu nikakav problem, a ima dovoljno opruge što ih čini udobnijima i preciznijima. Jeste li strastveni ribolovac? Ove škare su također idealne za rezanje mreže za ribolov. Napomena: budući da Micra ima prsten za objesiti ju kao privjesak, sjajno ju je zakačiti na ribolovni prsluk ili torbu. Pogledajte naše druge omiljene ribolovne alate ovdje.

ALATI ZA OSOBNU NJEGU

Sređujte se dok ste u pokretu s turpijom za nokte. Pinceta je toliko korisna da ćete spašavati dan više puta nego što možete izbrojati. Uzmite nešto maleno što je ispalo, uklonite trnove ili uhvatite onu dosadnu, labavu nit.

420HC OŠTIRCA

Oštra i pouzdana, oštrica Micre napravljena je od visokokvalitetnog 420HC čelika. Prihvatljive duljine od 1,5 inča, otvara pakete bez problema.

PRILAGODLJIVA

Kako učiniti naš najbolji mini multialat još boljim? Učinite ga svojim! Dodajte još stila svojoj Micri sa imenom, inicijalima ili datumom! Kao i mnogi naši drugi multialati, Micra je prilagodljiva. Osigurajte da svi znaju da je vaša ili stvorite savršen poklon.

RECENZIJE S 5 ZVIJEZDA

Evo što ljudi imaju za reći o Micri®.

"Kao majka, koristim ju svaki dan. Zovem ju svojim 'džepnim škarama'. Obožavam ju. Stavim ju na prsten za ključeve i uvijek ju imam sa sobom kad zatreba. Pinceta vam treba više nego što biste pomislili." - Laura P.

"Obožavam imati ovu Micru na mom prstenu za ključeve. Nož, odvijači, a pogotovo škare često mi dobro dođu!" - Philip P.

"Malena, ali moćna! Samo da to odmah riješimo - volim Micru. Moja obitelj voli Micru. Svaki član obitelji ima jednu, a svaka moja torba ima jednu. Razlog zbog kojeg je tako je jer je tako svestrana, lagana i lako se nosi. Škare i oštrica su lijepe i oštre, a otvarač za boce također dobro dođe. Lagan je i kompaktan, pa je lako naći mu mjesto bez obzira kamo idete." - Mathew L.

MALA, ALI MOĆNA!

Mathew L. je najbolje rekao, i mi se slučajno slažemo. Bez obzira kako planirate koristiti (ili pokloniti), super praktična i veličina privjeska za ključeve Micra je sjajan prvi alat za ili dodatak vašoj kolekciji većih multialata. Ali mogli bismo razgovarati cijeli dan. Najbolje je da to jednostavno isprobate sami.

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!