Alat u fokusu - REBAR®
Alat u fokusu - REBAR®

Rebar se može prilagoditi i dostupan je u klasičnom nehrđajućem čeliku, elegantnom crnom i mat smeđoj boji. Težak samo 190 grama (gotovo 57 grama manje od Wave Plusa), ovaj višenamjenski alat će obaviti posao bez opterećivanja. Otkrijte zašto je ovaj bestseler savršen za svakodnevna popravke i rješavanje problema na poslu.

NAŠIH 7 OMILJENIH ČINJENICA O LEATHERMAN REBARU

IKONIČAN OBLIK 'BOX' OBLIK

Inspiriran originalnim dizajnom PST-a Tima Leathermana, Rebar ima alate koji su dostupni kad je otvoren. To stvara glatki profil za udobno držanje bez neugodnih mjesta ili točke koje bi vas mogle stezati. Jednostavno ga možete nositi svuda sa sobom, zahvaljujući sklopivom, kompaktnom obliku koji je samo 10,16 centimetara kad je zatvoren.

ZAMJENJIVI REZAČI ŽICE

Planirate li svakodnevno koristiti rezače žice? To nije nikakav problem za Rebar. Napravljeni od premium čelika, ovi zamjenjivi rezači žice su prvi takve vrste za alat od 10,16 centimetara.

SVI ALATI SE ZAKLJUČAVAJU

Svaka značajka (osim glave kliješta) zaključava se na mjestu, tako da možete sigurno i efikasno koristiti alate.

DIZAJN PRIPREMLJEN ZA RAD

Ručke su dizajnirane za lagan pristup nožnim oštricama i alatima, čak i kad nosite debele radne rukavice.

OTPORNA KLIJEŠTA

Rebar je dizajniran za popravljače i djelatnike pa smo se pobrinuli da kliješta mogu podnijeti bilo koji izazov. Optimizirana su za snagu i imaju tanki profil koji olakšava rad na uskim, skučenim mjestima.

TRI NASTAVKA ZA BIT

Idealno za DIY projekte ili popravke na licu mjesta, imate tri veličine vozača na raspolaganju, tako da uvijek znate da imate pravi u blizini kad vam zatreba.

DVIJE OŠTRICE

Režite (skoro) sve sve sa ravnom i nazubljenom oštricom. Rebar također ima posvećenu pilu za extra tvrdi materijal.

DIZAJNIRAN ZA OBAVLJANJE POSLOVA

Sa svim značajkama za obavljanje čak i najtežih poslova, u manjoj, tanjoj veličini, Rebar je već hit na gradilištima i u kućnim projektima diljem svijeta. Bez obzira radite li u trgovini kao električar ili građevinac ili jednostavno želite robusni višenamjenski alat za renovacije ili uređenje dvorišta, Rebar je tu da svaki posao učini lakšim i bržim.

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!