Alat koji vam na putu uvijek treba biti pri ruci
Višenamjenski alat kojeg uvijek morate držati u svojem automobilu

Tisuću je stvari koje mogu poći po zlu kad sjednete za upravljač svojeg automobila.

Većina nas uvijek računa da će put glatko proteći i da nećemo imati nikakve probleme u vožnji. Ipak, ponekad se dogodi da stvari ne idu baš onako kako smo zamislili.

Od svih mogućih kvarova na automobilu, puknuća vodene pumpe, curenja ulja, do mogućnosti da nam se zabije čavao u gumu i da se ispusti tlak u gumi. Najgore što nam se može dogoditi jest mogućnost da budemo sudionici prometne nesreće ili oni koji će prvi biti u prilici pružiti pomoć unesrećenima.

Kvarovi i nesreće na cesti

Neće se dogoditi nama, uvijek to mislimo, ali činjenica je da se milijuni ljudi diljem svijeta svakoga dana suočavaju s različitim kvarovima na automobilima ili drugim nezgodama na cesti i da nisu spremni za ono što ih čeka.

Murphyjev zakon nas je naučio da ako nešto može poći po zlu, poći će. Ipak, nam nije rekao da će se to uvijek dogoditi kada smo najmanje spremni na to. Uglavnom tijekom noći ili na putu usred ničeg.

Uvijek treba imati pravi alat pri ruci, sigurno ste to stotine puta čuli od vaših djedova i očeva. I bili su u pravu jer, kako god bili spretni i sposobni, malo ćemo toga moći napraviti i popraviti ako nemamo pravi alat pri ruci.

Posebno se to odnosi na situacije kad smo na cesti, daleko od doma, daleko od pomoći i prepušteni sami sebi.

Iznenadne situacije se uvijek dogode kad smo najmanje spremni

Budite spremni na probleme na putu

Nemojte biti jedni od onih koji samo bespomoćno stoje sa strane i gledaju, budite oni koji su uvijek spremni na sve situacije, oni koji rješavaju probleme i koji nikad ne čekaju da pomoć samo dođe. Budite ta pomoć. Samima sebi i drugima.

Na cesti će vam za to jedino trebati dobar alat. To ne znači da morate uz sebe imati dizalicu, kompresore, opremu za varenje ili opremu za dijagnostiku. U takvim ćete slučajevima ionako morati potražiti najbliži servis ili pričekati pomoć profesionalaca. To se odnosi na one manje kvarove i nezgode koje bez problema možete sami riješiti, ako imate odgovarajući alat uz sebe.

I to višenamjenski alat koji će biti vaš partner u rješavanju različitih problema.

Višenamjenski alat rješava probleme

Zamislite da se ispustila guma na vašem automobilu, a ne možete otvoriti kopču koja drži rezervnu gumu ili je došlo do problema s elektrikom na vašem automobilu, a vi nikako ne možete shvatiti gdje se gubi kontakt.

Zamislite sad neki daleko manji problem, primjerice, da ostanete bez ulja ili goriva i ne znate kako biste ga natočili jer nemate nastavak za dolijevanje goriva. Odlično ako uz sebe imate škarice koje bez problema prerežu plastičnu bocu i naprave lijevak kojim ćete doliti gorivo ili ulje u vaš automobil i nastaviti put. Ali, takav će vam alat pomoći samo kad trebate nešto prerezati.

Leatherman Wave višenamjenski alat

Alat za sve situacije

S obzirom na tisuće iznenadnih situacija koje se mogu dogoditi na putu, trebali biste razmisliti o višenamjenskom alatu koji će pokriti sve vaše potrebe. Možda trebate kliješta ili odvijače raznih veličina, pilu kojom ćete prepiliti zalutalu grančicu koja radi probleme u motoru vašeg automobila, turpiju ili otvarač za konzervuWave višenamjenski alat onaj je kojeg trebate.

S Wave višenamjenskim alatom gotovo da ne postoji problem koji se ne bi mogao riješiti. Sićušni vijak kojeg treba stegnuti, zaglavljeni ključ u vratima automobila kojeg treba izvaditi ili, jednostavno, nenadani ulov na vikend pecanju s prijateljima kojeg treba očistiti, Wave je stvoren za takve situacije. Nemojmo zaboraviti činjenicu da na takvim druženjima uvijek nedostaje otvarač za boce, a onaj koji ga ima u autu zvijezda je večeri.

Wave Plus višenamjenski alat

Wave Plus odlikuje ergonomski dizajn zbog kojeg on savršeno pristaje u vašu ruku, pa vam neće biti problem koristiti ga ni u onim zahtjevnijim i duljim popravcima. Najbolje od svega - toliko je malen i praktičan da stane u svaku ladicu u automobilu i u vrata automobila.

Neka Wave višenamjenski alat bude vaš suputnik na svakom putovanju, nikad ne znate kada ćete ga zatrebati. Dajte mu priliku da vam pokaže da je on i najvjerniji suputnik.

 

Pronađi svoj alat za sigurnu vožnju

 

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!