Vodič za kupnju božićnih poklona za muškarce
8 super božićnih poklona za praktičnog muškarca

Kuc kuc! Tko je? Pa vrijeme darivanja, naravno. Iako mu se svi vesele, ima onih koji su ispucali sve darove i više ne znaju što bi poklonili muškarcima u svom životu.

Ženama je lako kupiti božićni poklon, kozmetika, parfemi, cipele, torbice, putovanja, modni dodaci, pa i proizvodi za kućanstvo. Baš svemu se vesele i sve će koristiti. S muškarcima je pak druga priča. Uglavnom im se poklanjaju parfemi, remeni i novčanici, pokloni koji su već izlizani i koje ne možete poklanjati svake godine iznova.

Iako se uvijek možete “izvući” s poklon bonom najdraže trgovine, novac ipak nije toliko osoban poklon i neće izazvati oduševljenje. Uvijek je veća sreća otkriti što se to krije iza šarenog papira pod borom. To iščekivanje i radost nije rezervirano samo za djecu.

U nedostatku kvalitetnijih ideja i rješenja za božićne poklone za muškarce, najčešće posežemo za onim najgorim: kupnjom čarapa, pidžama ili donjeg rublja. To sigurno nisu pokloni koje bi itko želio vidjeti pod borom.

Ove godine donosimo najbolju ideju od svih, vodič za kupnju poklona kojeg treba baš svaki muškarac, višenamjenskog alata. Ultimativni je to božićni poklon za vašeg muškarca. Vjerujte, neće moći sakriti oduševljenje i zahvalnost kad ga ugleda pod borom.

Multialati imaju beskrajno mnogo mogućnosti primjene, a što je najbolje, napravljeni su da traju

Pokloni do 400 kuna

Tko ne bi želio na ključevima nositi kliješta, rezač žice, pilu, škarice, turpiju za nokte, pincetu, otvarač za boce i odvijač, i sve to u samo 5,72 centimetra? Da, čak osam izuzetno korisnih alata svojoj boljoj polovici možete pokloniti u obliku praktičnog višenamjenskog alata STYLE® PS. Najbolje od svega, teži samo 56,4 grama, neće ni osjetiti da ga nosi u džepu, ali je dovoljno čvrst da prereže žicu koja se zamrsila između žica bicikla.

Za muškarce kojima ga je žao nositi u džepu, ovaj jedinstven multialat se pomoću karabinera može zakačiti i za ruksak.

Leatherman Style PS multialat Leatherman FREE T2 multialat

Pojedincima koji više od kliješta vole noževe, FREE™ T2 zasigurno će izmamiti osmijeh na lice kada ga otpakiraju na božićno jutro. 420HC oštrica, križni odvijač, srednji i mini ravni odvijač, otvarač za boce, šilo s rupom za petlju, otvarač paketa i alat za odvajanje kriju se u svega 9,3 cm ovog moćnog alata s integriranom FREE tehnologijom.

Bilo da se radi o montiranju nove ljuljačke na stablo ili otvaranju boca na fešti, T2 odličan je u svakom zadatku koji se stavi pred njega, što ga čini savršenim poklonom. Garantiramo vam da ga novi vlasnici neće htjeti ispustiti iz ruku.

Pokloni do 800 kn

Američki majstori iz Portlanda shvatili su da je većina popravaka sitnog tipa, pa su odličnom multialatu T2 dodali škarice, pincetu i turpiju i sve to u 9,3 cm alata.

Tako je nastao veliki brat T4, ali još uvijek kompaktan i univerzalan pomagač za svakodnevne zadatke. FREE T4 odličan je poklon za sve koji vole sami popravljati, slagati i stvarati nešto novo, a uz Leathermanovu policu garancije to će moći raditi bezbrižno čak 25 godina.

Leatherman FREE T4 multialat Leatherma Skeletool multialat

Profesionalci će se zasigurno obradovati našem Skeletoolu s osam alata. Precizna i klasična kliješta zategnut će bilo koji vijak, a uz držač bitova, kombiniranu oštricu, otvarač za nošenje i karabiner, Skeletool je najpoželjniji suputnik na terenu. Svakom majstoru od zanata ozarilo bi se lice kada bi ga našao ispod bora.

Pokloni do 1300 kn

Devetnaest alata u jednoj ruci i još k tome dostupni u jednom pokretu ruke preobratit će i najzagriženije ljubitelje velikih kutija za alat. Maleni multialati mogu biti izuzetno efikasni i izdržljivi usprkos svojoj veličini.

Leatherman FREE P2 dizajniran je u skladu sa zahtjevima i sugestijama ljudi koji svakodnevno koriste alate i potrebna im je jedna slobodna ruka.

Snažna kliješta, čvrsta oštrica, precizna turpija, krimper, skidač izolacije i još 14 alata u FREE™ P2 uistinu zamjenjuju većinu sadržaja prosječne kutije za alat, a stanu u svaki džep. Ovo je poklon s kojim se ne može pogriješiti i koji sigurno neće stajati zaboravljen u ladici.

Leatherman FREE P2 multialat Leatherman Supertool 300

Za muškarce kojima su potrebna čvršća kliješta preporučujemo Super Tool 300 koji također krije čak 19 alata u svojoj unutrašnjosti.

Ovaj je alat malo robusniji i namijenjen je za korištenje u rukavicama, pa smo sigurni da će ga obožavati ljubitelji prirode, ali je ujedno i pouzdan partner u svakoj radioni. P2 i Super Tool 300 imaju slične alate s razlikom da se do alata u Super Toolu dolazi objeručke.  

Pokloni do 1700 kn

Ako želite razveseliti najzahtjevnijeg alatoljupca, nema zahtjeva na koji FREE™ P4 ne može odgovoriti. Robusniji brat odličnog P2 sadrži čak 21 funkcionalan i koristan alat, a teži samo 243,8 grama i sklapa se u svega 10,78 centimetara. Uz dodatak 420 HC nazubljene oštrice i pile on je uistinu najnapredniji multialat na tržištu. Sadrži čak i kopču pomoću koje se lako može zataknuti za remen.

Jednako je odličan za vanjske radove i za brzinske električarske radove, a pakete otvara kao od šale. P4 je beskompromisan božićni poklon koji iznova oduševljava svojom praktičnošću

Leatherman FREE P4 Leatherman Tread multialat narukvica

Za sve one koji se teško odvajaju od svog alata i onda kada ga ne upotrebljavaju, predstavljamo prvi multialat koji je ujedno i modni dodatak.

Leatherman Tread prvi je nosivi multialat koji sadrži čak 29 alata na karikama koje se mogu prilagođavati. Odličan je na putovanju i izuzetno praktičan za brze popravke s nogu. Neobičan, ali vrlo koristan poklon slaže se uz skoro sve odjevne kombinacije. Ipak, dužni smo vas upozoriti da uz odijelo baš i ne ide.

Personalizirajte poklone

Najbolji poklon je onaj kojemu se primatelj potajno nada, a još je bolji kada je personaliziran. Ime ili ispisana poruka na multialatu koji je uvijek nadohvat ruke, učinit će ga vrednijim u očima novog vlasnika.

Osim poruke, na kvalitetne Leatherman alate mogu se gravirati i logotipovi. Najpoželjniji poslovni i osobni poklon sezone u peronaliziranom izdanju. Teško da može bolje od toga.

Ako još uvijek niste sigurni koji Leatherman multialat bi pokloni najdražoj osobi, naš upitnik vam može skratiti dragocjeno vrijeme i predložiti najbolje modele.
 

Klik do najboljih poklona

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!