Leatherman Free višenamjenski alati
Svestran i moćan alat za svakodnevne situacije!

Višenamjenski alat na koji se uvijek možete osloniti osnovna je stvar koju morate uzeti kad izlazite iz stana. Naravno, uz ključeve vašeg doma i automobila.

Bez obzira na to radite li posao koji od vas zahtijeva upotrebu alata ili uredski posao, multialat koji možete staviti u džep bit će vaš najbolji prijatelj u mnogobrojnim svakodnevnim situacijama. On je kao malena kutija s alatom kojoj je oduzeta težina kako biste ju mogli nositi uokolo, a ugrađena praktičnost, pa ćete posegnuti za njom svaki put kada ćete trebati nešto popraviti na brzinu.

Odabir višenamjenskog alata za svaki dan

Pri odabiru višenamjenskog alata koji će biti vaš vjerni pratitelj u svakodnevnim situacijama prvenstveno treba obratiti pažnju na sve njegove funkcionalnosti i mogućnosti. Također, važno je obratiti pažnju na to koje sve alate nudi i u kojim oni situacijama mogu biti od pomoći.

Ujedno, bitno je da taj multialat bude lagan kako biste skoro i zaboravili da ga imate sa sobom. Sve dok vam ne zatreba.

Leatherman Free linija multi alata

Dječje igračke i multialati

Jeste li primijetili koliko su interaktivne postale dječje igračke? Odlična stvar, uz njih sada naša djeca uče govoriti, pjevati, strane jezike i matematičke zadatke ili im služe samo kao zabava. Međutim, nove igračke imaju i još jedan dodatan uvjet za rad - uglavnom zahtijevaju redovnu promjenu baterija. Roditelji će se složiti da je manji izdatak kupiti igračku nego kasnije kupovati baterije kako bi ona neprekidno radila.

Najveća gnjavaža je kada vaše uporno dijete baš sad, ovog trena želi da mu promijenite bateriju na omiljenoj igrački, a vi nikako ne možete pronaći odgovarajući alat. U neurednoj kutiji s alatom u vašem podrumu postoje deseci odvijača, pa čak i ako su vam u blizini nikako ne možete pronaći onaj odgovarajući. Ravni ili križni, niste uopće sigurni u toj žurbi što trebate.

Zato je višenamjenski alat koji će uvijek biti uz vas pravo rješenje za takve probleme. Izvadite ga iz džepa, odvrnite vijak i promijenite baterije. Nećete više slušati uporne zahtjeve vašeg djeteta i moći ćete se dalje posvetiti svemu onome što ste radili.

Leatherman Free spas je u mnogobrojnim svakodnevnim situacijama

Otvaranje paketa i multialati

Koliko često kupujete preko interneta? Vjerojatno sve češće, a razvojem modernih webshopova i sve većih mogućnosti online trgovine sigurno je da ćete u budućnosti kupovati još i više.

Broj mobitela dostavljača paketa mnogima je već sada memoriran u mobitelu i nestrpljivo iščekuju njegov poziv. Izluđuje vas, doduše, kada paket stigne, sav oblijepljen trakama koje ne možete samo tako lako odmotati.

Bezuspješno ga pokušavate otvoriti ključevima od auta ili nečim trećim što vam se taj čas nađe pri ruci, ali ne uspijevate. Razlog više da uz sebe imate višenamjenski alat koji ima nastavak za otvaranje paketa i koji će to učiniti u sekundi bez rizika da se porežete oštrim nožem.

Otvarač za boce, za konzerve

Čak i kada se ne radi o situacijama koje su hitne za rješavanje, primjerice sitni kućni popravci, zaglavljen ključ u vratima, vijak kojeg treba stegnuti na ladici pretrpanoj papirima, višenamjenski alat nudi rješenje u brojnim svakodnevnim situacijama.

Ležerna večera s prijateljima može se pretvoriti u potpuni fijasko, ako nemate otvarač za bocu najdražeg vina, dok na nedjeljnom pikniku možete ostati gladni ako ne ponesete otvarač za konzerve.

Imati sve potrebne alate na jednom mjestu, u malom praktičnom paketu kojeg možete ponijeti gdje god idete, ogromna je prednost.

Leatherma Free ergonomskog je dizajna

Leatherman Free serija multialata

Sigurno najveće ime među višenamjenskim alatima je Leatherman. Stoga je posebno dobar izbor kada je riječ o multialatima koji su namijenjeni svakodnevnoj upotrebi. Poznati po inovacijama, kvaliteti i pouzdanosti, Leatherman neprestano nadograđuje svoju ponudu vrhunskih multialata ugrađujući konstantno nove funkcionalnosti.

Nova Free linija ljestvicu u izradi višenamjenskih alata postavlja vrlo visoko i to ne samo što se tiče mogućnosti njegove upotrebe, već i predivnog dizajna.

Najnapredniji u Free seriji, Leathermanov Free P4 višenamjenski alat sadrži čak 21 alat, a duljine je svega 10,78 cm. Svi alati otvaraju se jednom rukom uz pomoć integriranog magneta i sadrže kočnicu tako da su u potpunosti sigurni. Teško je zamisliti situaciju koju takav jedan moćan alat ne može riješiti. Opremljen vrhunskim alatima poput pile, škaricama, nazubljenom oštricom, odvijačima ili kliještima i izrađen od najkvalitetnijeg čelika, spreman je za svakodnevne izazove.

Ništa manje revolucionarni nisu ni ostali Leatherman alati iz Free serije, P2, T2 i T4.

Uz Leathermanove Free višenamjenske alate nijedan svakodnevni izazov više neće predstavljati nepremostiv problem. Budite spremni na sve što vas čeka.

 

Provjerite ponudu Leatherman Free alata

 

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!