Orginalan poklon za svakog muškarca
Orginalan poklon za muškarca: Jedini multialat koji će mu biti potreban

Koje su dobre ideje za poklon za muškarca? Bilo da tražite poklon za svog prijatelja, dečka, supruga, brata, oca ili djeda, nije nimalo lako pronaći nešto što nešto što bi ga stvarno moglo oduševiti. Drugim riječima, izbor najboljeg poklona za muškarca može biti pravi izazov. Bilo da tražite originalan poklon za rođendan ili poklon za neku prigodu poput godišnjice braka, uvijek je dobro odabrati nešto što će trajati godinama te mu stvarno biti korisno. To je nešto što će svaki muškarac zasigurno cijeniti.

Bez obzira voli li vama draga muška osoba boravak u prirodi, ribolov ili neku drugu aktivnost, a možda često obavlja i radove po kući, kvalitetan nož s nizom alata će mu zasigurno trebati. Još ako je taj alat lagan, ugodan za nošenje i rukovanje, a kvalitetan, sigurno nećete pogriješiti s odabirom.

Kako bi vam dali ideju što pokloniti te olakšali izbor, dajemo vam prijedlog multialata prema aktivnostima koje voli vaš muški član obitelji ili prijatelj. Radi sigurnosti, svi noževi koje ćemo spomenuti mogu se otvoriti i zaključati s jednom rukom. Isto tako, svoj poklon možete personalizirati i to tako da se izabrani multialat gravira.

 

Boravak u prirodi

 

Muškarcima koji imaju svoj vinograd, voćnjak, maslinik ili kućicu u prirodi te obožavaju boraviti tamo, dobro će doći SKELETOOL KBX  džepni nož - kombinacija ravne i nazubljene oštrice s ugrađenim otvaračem za boce. Napravljen je od 420 HC visokokvalitetnog čelika i anodiziranog aluminij tipa 2.  Osim njega, dobar izbor poklona za muškarce je FREE P4definitivno jedan od najnaprednijih multialata ikad proizvedenih. Uz nazubljenu oštricu, ima i pilu te sadrži čak 21 alat. Bez obzira na vwliki broj alata, teži samo 243,8 grama i ima zatvorenu duljinu od 10,78 centimetara. Što znači da ga se može nositi u džepu ili na remenu. Kao i drugi Leatherman alati, otvara se jednostavno jednom rukom uz pomoć integriranog magneta i sadrži kočnicu.

 

Radovi u kući

 

Ako tražite pravi poklon za muškarca kojima su radovi u kući poput hobija i sitne popravke obavljaju sami, Wave Plus je pravi izbor za njih. Riječ je o jednom od najprodavanijih multialata u svijetu. U ponudi su dvije serije koje sadrže čak 18 alata u jednom. Novija serija uz originalne alate, sadrži još i dodatak zamjenjivih, izdržljivih rezača žica. Većina alata koje sadrži Wave+ dostupni su s vanjske strane, tako da će ih moći koristiti i kada je nož sklopljen.

Lov i ribolov

 

Lov i ribolov sigurno nisu tipična zanimacija, a u slučaju da je jedno ili drugo hobi muškarca kojem kupujete poklon, dobar multialat je nešto što mu sigurno treba. Kvalitetna oprema je nešto što svi lovci cijene, bez obzira jesu li profesionalci ili su se tek nedavno počeli baviti lovom ili ribolovom. Crater C33 je lagan, tanak džepni nož s karabinerom i otvaračem za boce. Jednostavan, lagan i s kvalitetnom oštricom. Wingman je drugi, također džepni multialat izrađen od visokokvalitetnog američkog nehrđajućeg čelika, no osim oštrice noža s vanjske strane za lakše korištenje jednom rukom, ima i  novodizajnirana kliješta s oprugom, škare i čak 12 nezamjenjivih alata.

 

Planinarenje

 

Za mnoge je planiranje više od fizičke aktivnosti i predstavlja način opuštanja, avanturu i povezanost s prirodom. Stoga oni koji često planinare ne štede kada trebaju kupiti kvalitetnu planinarsku opremu te je nož jedan od važnih dijelova iste. Skeletool je pravi izbor za planinara jer je kompaktan, i ultra lagan multialat s kombiniranom oštricom od nehrđajućeg čelika. Težak je samo 142 g je iako ima kliješta, držač bitova, kvačicu za nošenje i karabiner/otvarač za boce. Skeletool CX ima iste alate, a uz to je manjeg obujma i savršene veličine.

 

Kampiranje

 

Isto kao i planinari, kamperi uglavnom ništa ne prepuštaju slučaju i pažljivo biraju svoju opremu. Osim standardne opreme za kampiranje, odlično im može poslužiti multialat poput Free K4 koji osim kvalitetne oštrice noža i škarica, sadrži i dodatne škarice s oprugom za rješavanje šireg spektra zadataka. S obzirom na to da revolucionarna magnetna arhitektura umanjuje trošenje, moguće je pouzdati se u dugogodišnju funkcionalnost ovog multialata. Signal je ipak najbolji multialat i ujedno pokon za avanturiste jer dolazi s kremenom za potpalu vatre, čekićem, jednoručnom oštricom i zviždaljkom za slučaj opasnosti. Ima i dijamantni oštrač za održavanje ravnih i nazubljenih oštrica te futrolu za čuvanje.

 

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!