Savjeti i trikovi kako se pripremiti za Noć vještica
Pripreme za Halloween - najstrašniju noć u godini

Ako ste jedan od onih koji za nadolazeću Noć vještica ne propuštaju prigodno ukrasiti stan, kuću ili okućnicu izrezbarenim bundevama, svjetlećim lubanjama, uz nezaobilazne kostime čudovišta, imamo par dobrih ideja i savjeta za koje ćete trebati zasukati rukave. Nećete sve moći sami pa ćete morati i uposliti svoje Leatherman alate.

Uz malo mašte, za čas ćete od predmeta koje imate u kući i oko nje uspjeti izraditi dekoracije od kojih će vaši susjedi i gosti drhtati od jeze i straha!

Vitamin C sa strašnim osmijehom

Tko kaže da samo bundeve mogu imati strašno lice? Baš kao i njihova velika narančasta braća, mandarine, klementine i naranče izvrsno će nositi zastrašujuć osmijeh i oštre oči koje im nacrtate, a bit će slastan zalogajčić pun vitamina C  koji nije naodmet u hladnom listopadu. Sve što vam treba kako biste ih prigodno dekorirali je crni vodootporni marker.

Ako se samo želite osvježiti u prigodnom ugođaju koji će biti uvertira u večer koja slijedi, sa sobom na posao ponesite male, ali strašne mandarine nacrtanog lica. To je ujedno i dobar način da svoju djecu potaknete na unos vitamina C. Vjerujte, ove će mandarine s guštom jesti.

Mandarine mogu biti dobra alternativa bundevama za Noć vještica

Pauci u ledu, vrisak garantiran

Zbog ovog projekta možda ćete se ipak morati zaletjeti do obližnje trgovine, osim ako negdje u kući ne skrivate plastične pauke. Sada je pravo vrijeme da pronađete svoju ekipu s osam noga, vjerujte, zbog konačnog rezultata se isplati!

Kako biste dodatno „začinili“ piće dobrodošlice svojim gostima na Noć vještica, popularno zvanu Halloween, u kalupe za led prije smrzavanja ubacite plastične pauke. U čaše dodajte višnjevac ili borovničku i čekajte da vaši gosti sami otkriju iznenađenje kad se led otopi.

Sigurno ćete doživjeti pokoji vrisak.

Mumificiraj sve oko sebe

Sve možemo pretvoriti u mumiju uz pomoć medicinskog zavoja, višenamjenskog alata i malo kreativnosti. Bočica za vodu? Mumija. Kutija za ručak vašeg školarca? Mumija. Tegla za biljke? Pogađate - mumija.

Pustite mašti na volju i pronađite što više predmeta po kući koje možete mumificirati, odnosno omotati zavojem ili bijelim selotejpom, pažljivo prerezati nožem ili odrezati škaricama, te na kraju nacrtati oči crnim markerom. Ovakve dekoracije zahtijevaju minimalan trud, a vrlo su efektne.

Leatherman alat savršen je izbor za izrezbariti bundevu

Oprema za rezbarenje po uzoru na Freddyja Kruegera

Iako će vas trgovci u dućanu probati uvjeriti da vam za savršeno izrezbarenu bundevu treba poseban nožić kojim ćete to učiniti, ne dajte se zavarati. Sve što zaista trebate je džepni nožić uz, kao i uvijek, dozu kreativnosti. Iskoristite svoj višenamjenski alat.

Kompaktan i svestran, višenamjenski alat Skeletool bit će i više nego dovoljna pomoć u rezbarenju opakih bundeva. Zahvaljujući njegovoj kombiniranoj oštrici noža moći ćete precizno provesti svoj dizajn u djelo i bez mnogo napora postići superstrašan rezultat. A Leatherman Skeletool ima i prigodan naziv, zar ne?

Iako vaša izrezbarena bundeva možda neće poživjeti dugo nakon 31. listopada, dobra vijest je što će vaš pouzdani nož opstati i biti vaš vjerni pomoćnik u svim sljedećim projektima.

Jednostavno možete izraditi kostim robota kao dekoraciju za Noć vještica

Izradite kostim robota iz budućnosti

Ovisno o tome koliko je vaša garaža ili podrum dobro opremljen, zapravo zatrpan, možda već imate sve što će vam trebati za brzinsku izradu kostima robota. Pročešljajte kuću u potrazi za kartonskim kutijama, ljepljivom trakom, aluminijskim cijevima i srebrnom bojom u spreju, te se bacite na posao.

Kako biste uspješno dovršili ovaj projekt, morat ćete posegnuti za svojim višenamjenskim alatom koji će vam znatno olakšati posao.

Na velikoj kartonskoj kutiji prvo pomoću noža ili pile izrežite rupe za glavu i ruke. Odrežite dio aluminijske cijevi i pričvrstite ju na otvor za ruke s obje strane tijela vašeg budućeg robota.

Cijelu konstrukciju obojite srebrnim sprejem, ostavite da se osuši, a zatim dodajte nekoliko futurističkih ukrasa. Za ukrase mogu poslužiti čelična vuna, čepovi za boce i sitni dijelovi žice.

 

Spremni ste za naaaajstrašniju noć u godini. Uz malu pomoć vašeg Leatherman alata dugo će se prepričavati šokovi vaših gostiju. Zaigrajte se.

 

Provjerite ponudu idealnog Halloween alata

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!