Višenamjenski alat koji će koristiti svakoj ženi
Zašto svaka žena treba svoj višenamjenski alat

Kada je Faith Briggs, američka trkačica, novinarka i snimateljica, postala ambasadoricom Leathermana, nije znala kako bi započela pisanje bloga o iskustvu s višenamjenskim alatom.

Umjesto pisanja, odlučila je napraviti prvi korak u svojoj Leatherman avanturi, pripremila je višenamjenski alat u malu torbicu s patentnim zatvaračem koju uvijek nosi sa sobom. U njoj se do tada mogla naći samo mala i već tupa olovka za oči, maskara, ruž i dodatni par naušnica. Sve ono što uobičajeno žene nose u torbici. Kako je postala ambasadoricom najpoznatijeg proizvođača višenamjenskog alata u svijetu, u njezinoj se torbici može pronaći i Style PS.

„Kada se ne bavim sportom na otvorenom, bilo za posao ili u svoje slobodno vrijeme, volim otići u grad. S obzirom na to da ne vozim automobil, najčešće me se može vidjeti na biciklu, s mnogo prtljage i uvijek spremnu za nove avanture“, Faith priznaje.

Višenamjenski alat posebno je koristan za žene

Višenamjenski alat za sve prilike

Faith je podijelila s nama nekoliko situacija iz svog života u kojima je posebno zavoljela svoj višenamjenski alat shvativši da nije važan spol, uvijek treba biti pripremljen na iznenadne situacije. Višenamjenski alat će svakome dobro doći, i ženama i muškarcima. Posebno ženama, divan je osjećaj biti potpuno neovisna i sposobna učiniti baš sve ono što može bilo koji muškarac. 

Slijedi nekoliko priča iz svakodnevnog života Faith Briggs, koje svjedoče tome da je život ljepši i lakši kada kroz njega idete opremljeni višenamjenskim alatom.

„Bavim se trčanjem i nedavno sam pomogla u organizaciji događaja gdje su prijatelji iz lokalne trkačke skupine organizirali jednu super zabavnu trku u Portlandu. Nakon kratkog izleta u park uz zalazak sunca, druženje smo završili uz pizzu i pivo. Sve je teklo po planu dok se nije pojavio jedan problem, pivo koje se pilo bilo je u zatvorenoj boci, a nitko nije imao otvarač za boce... osim mene! Znate, lako je postati omiljen u društvu i steći nova poznanstva kada ste jedini na zabavi s otvaračem boca u ruci!“

Višenamjenski alat pravi je prijatelj u nevolji

„Tog istog vikenda zaputili smo se na planinarsku stazu. Obožavamo planinariti kad god uhvatimo slobodnog vremena. U nedjelju rano ujutro odvezli smo se prema planini nedaleko mjesta gdje živimo, spremni za naš veliki dan. Budući da sam preuzela ulogu organizatora, htjela sam ostatak ekipe iznenaditi piknikom. Pri raspodjeli tereta na početku staze, poveli smo kratku raspravu o tome trebamo li nositi cijelu staklenku pikantnog senfa do vrha i na kraju smo se svi složili da se teret definitivno isplati (savjet više za iskusne planinare: uvijek se isplati nositi senf!). Kada smo dosegli vrh, sjeli na dekicu i izvadili sendviče, ja sam kao iznenađenje iz naprtnjače izvukla butelju vina. (Da, često se događa da u moju prtljagu zaluta butelja vina.) Dohvatila sam svoj čarobni višenamjenski alat s vadičepom i bam! Piknik je bio spreman.“

Višenamjenski alat za svaku ženu

Posebno koristan za žene

Faith ističe da ipak nisu sve njezine priče vezane uz piće, zabavu i druženja. Višenamjesnki alat koristan joj je u bilo kojoj životnoj situaciji, pa i na poslu.

„S kolegicom s posla napravila sam popis zadataka nakon jutarnjeg sastanka i odlučile smo ih brzo obaviti. Krenule smo prema automobilu, a kada je kolegica probala otključati vrata automobila, ključ se zaglavio. Iako nisam paničar, prva pomisao mi je bila da hitno moramo zvati pomoć. Srećom, kolegica je u tom trenutku rekla: “Da su mi barem pri ruci neka kliješta ili slično...“ U panici se nisam uopće sjetila na svoj Style PS kojeg uvijek nosim u torbici! Riješio je problem u trenutku!”

„Od svakodnevnih obaveza s kojima se svi susrećemo poput otvaranja paketa ili čišćenja noktiju, do nešto zabavnijih situacija u kojima trebamo brzo očistiti ribu ili narezati voće dok boravimo u prirodi, prilično je cool biti ona osoba koja je uvijek spremna suočiti se s izazovima raznih vrsta zahvaljujući višenamjenskom alatu koji uvijek nosim uz sebe.“ Leatherman Style PS jedan je višenamjenski alat koji mijenja ukupno osam alata. Turpija za nokte i pinceta bit će idealni ženini prijatelji na svim avanturama, a obožavat će i otvarač za boce, precizna kliješta i škarice s oprugom. Ne postoje više bespomoćne žene, sve mogu same uz malu pomoć svog omiljenog alata.

 

Pronađite i vi alat za sve situacije

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!