Višenamjenski alati prema karakteru
Višenamjenski alati koji odgovaraju vašoj osobnosti

Projekti u koje se upuštate i alati za kojima najčešće posežete govore mnogo o vašem stilu života i vašoj osobnosti. Višenamjenski alat je praktičan dodatak koji nam koristi svakodnevno u životu, a odabir idealnog alata ovisi o više faktora. Ukratko, prvo trebate spoznati sami sebe kako biste znali prepoznati svoj idealni višenamjenski alat.

Ne želimo nikoga svrstati u određene kategorije i dijeliti po skupinama, ali je činjenica da postoje ljudi koji dijele zajedničke sklonosti, interese, potrebe ili imaju sličan karakter. Nisu svi isti i ne odgovaraju svima iste stvari.

Neki vole moderan dizajn, drugi klasičan, jedni su puni ideja i stalno smišljaju nove stvari, drugi ne vole promjene. I sklonost prema određenom tipu višenamjenskog alata može se lako povezati s karakternim osobinama.

Sigurni smo da ćete se pronaći u nekim od karakteristika koje smo kategorizirali i povezali s našim alatima. U nastavku otkrijte kojem ste tipu najsličniji i koji bi Leatherman višenamjenski alat bio onaj pravi za vas!

Leatherman Wave Plus višenamjenski alat

Sam svoj majstor

Pipu koja curi može čuti na daljinu. Zbog škripavog parketa budi se usred noći. Ne, ovaj tip se ne boji duhova, samo želi hitno popraviti parket koji škripi.

Bez obzira na to je li tek kupio stan ili kuću pa je uređuje ili je kuća netom renovirana, „sam svoj majstor“ uvijek će pronaći neki dio koji još treba malo popraviti ili poboljšati. On jednostavno osjeća zadovoljstvo obavljajući sitne kućne popravke ili renovacije.

Preporuka višenamjenskih alata: Leatherman Wave Plus

Leatherman Signal višenamjenski alat

Moderni Robinson

Bilo da se radi o prirodnim katastrofama ili zombijima koji mu remete san, “moderni Robinsonspreman je na sve izazove. Apokalipsa možda još nije na vidiku, ali on je čeka pripremljen, oboružan smrznutom hranom i svim čudima suvremene tehnologije.

Njega ne brine izgled, lakoća i veličina višenamjenskog alata, već njegova praktičnost i upotrebljivost u preživljavanju. Što više alata uz sebe ima, to su veće šanse za njegov opstanak.

Preporuka višenamjenskih alata: Leatherman Signal

Leatherman Skeletool CX višenamjenski alat

Tehnološki entuzijast

Iako veliki dio života provodi pred zaslonom, zna kada je trenutak za povratak u stvarnost. Uvijek je među prvima u redu za najnoviji model mobitela, a jednako brz je i u pronalaženju rješenja problema gledajući online tutoriale kada, primjerice, treba provjeriti kako zamijeniti probušenu gumu na biciklu.

Tehnološkom entuzijastu” tehnologija je bitna i za karijeru i za društveni život. Ipak, on zna kada se treba odspojiti i zasukati rukave. Višenamjenski alat koji koristi mora odgovarati njegovoj sklonosti elegantnim, modernim proizvodima, a filozofija je uvijek ista: manje je više.

Preporuka višenamjenskih alata: Leatherman Skeletool CX

Leatherman Style CS višenamjenski alat

Praktični putoholičar

Ovaj tip sanja o dalekim, nepreglednim prostranstvima koja okružuju kilometri ceste. Vjetar u kosi i dobra pozadinska glazba je sve što mu treba. Nema potrebu za odsjedanjem u luksuznim hotelima, smještaj i ne planira pa putem odsjeda u hostelima i kampovima. Ako mu netko ponudi da na put ponese kutiju s alatom ili hladnjak pun pive, neće dugo razmišljati, izbor će uvijek past na hladnu, tekuću opciju.

Njegov idealan višenamjenski alat bi trebao biti raznovrstan i pokrivati širok spektar funkcija, od otvaranja boce omiljenog mu pića, do popravljanja patentnog zatvarača na šatoru.

Preporuka višenamjenskih alata: Leatherman Style CS

 

Leatherman nudi alate za sve tipove. Provjeri!

 

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!