Znate li koja su top 3 najprodavanija Leatherman multialata u Hrvatskoj?
Znate li koja su top 3 najprodavanija Leatherman multialata u Hrvatskoj?

Leatherman grupa postoji od davne 1983. godine i od tada je vođeći proizvođač multialata na tržištu.

Leatherman je bio prvi multialat svoje vrste koji je uspješno stvarao cijelu kategoriju proizvoda, a njegovi obožavatelji u neizvjesnosti čekaju svaki sljedeći korak već više od 34 godina.

 

O legendarnom Timu Leathermanu

Tim Leatherman (iz Oregona) diplomirao je Strojarstvo na Državnom sveučilištu u Oregonu.

Dok su bili na proputovanju po Europi 1974. godine, Tim i njegova supruga Chau stalno su u hotelskim sobama nailazili na cijevi koje su curile, a uz to su stalno morali i nešto popravljati na svom starom Fiatu. Tim je tada shvatio potrebu za višenamjenskim alatom na bazi kliješta.

"Nosio sam nož za izviđače i koristio ga za sve, od rezanja kruha do fiksiranja automobila, ali zapravo sam želio imati kliješta!".

Kad se Tim vratio kući, počeo se baviti svojom idejom o multialatu, nacrtao je prve skice, a sve ostalo je povijest.

 

Leatherman sada

Od Timovog prvog prototipa do najnovije inovacije svih multialata, proizvodnja se odvija u Portlandu, Oregon, a testiranje alata odvija se na velikom pacifičkom sjeverozapadu.

Od planinarenja po krševitim planinama Cascade, pecanja uz prekrasnu obalu Oregona ili istraživanja visoke pustinje na istoku, jamstvo je da su Leatherman alati pouzdani za svaku avanturu ili izazov, velik ili mali.

 

Top 3 najprodavanija Leatherman multialata

Razumijemo. Imamo mnogo Leatherman multialata. Stoga smo odvojili vrijeme da sastavimo naš odabrani popis top 3 Leatherman proizvoda.  

 

Wave+

Svjetski best-seller Wave+ dolazi sa svim esencijalnim alatima koje ima i njegov originalni prethodnik, uz dodatak zamjenjivih, izdržljivih rezača žica. Najbliži je našem originalnom Leatherman® PST-u iz 90-ih sa svim ažuriranjima koja želite na temelju godina dizajna, povratnih informacija i korištenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svih 18 alata mogu se lako i brzo otvoriti i sklopiti, što Wave+ čini prikladnim za suočavanje s bilo kakvim izazovom. Većina alata koje sadrži Wave+ dostupni su s vanjske strane, tako da ih možete koristiti i kada je sklopljen. 

 

Wingman

Baš kao što naziv implicira, Wingman® je tu da vam pomogne kao što bi svaki dobar prijatelj trebao. Wingman će biti vaš vjerni pratitelj bilo da ste na poslu, terenu ili da obavljate sitne kućanske popravke.

Izvrstan i lagan, ovaj džepni multialat izrađen je od visokokvalitetnog američkog nehrđajućeg čelika. Wingman ima oštricu noža s vanjske strane pa ćete ga lako moći koristiti jednom rukom, a tu su i novodizajnirana kliješta s oprugom.

S puno praktičnih alata, koje je dizajnirao naš tim dizajnera i stručnjaka, s Wingmanom ćete dobiti odličnu vrijednost za novac.

 

Surge

Leatherman Surge jedan je od dva naša najveća multialata.

U njega su ugrađena naša najveća kliješta i najduže oštrice noževa. Sa svojim izmjenjivim oštricama, izmjenjivim rezačem žica od visokokvalitetnog čelika, Surge je stvoren za teške poslove i ruke koje ih rade.

Četiri alata koji se otvaraju s vanjske strane omogućuju lakše korištenje i brz pristup.

 

Jeste li znali da su Leatherman proizvodi prvi izbor prilikom odabrira multialata u Hrvatskoj? Više informacija o proizvodima i drugom asortimanu, pronađite samo jednim klikom na link.

 

 

Komentari
0

(Ocijenjeno: 0 puta)

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!