Česta pitanja

01 ODAKLE DOLAZI IME LEATHERMAN?

Naši alati nose ime našeg osnivača Tima Leathermana, koji je izumio izvorni Pocket Survival Tool, sada poznat kao PST.

02 ZAŠTO KUPITI LEATHERMAN ALAT?

Standardi Tima Leathermana za kvalitetu, izdržljivost, preciznost i fokus na detalje su ono što razlikuje Leatherman alate od svih ostalih. Otkako je Tim izumio prvi alat, usredotočili smo se samo na jednu stvar - proizvodnju najkvalitetnijih višenamjenskih alata na svijetu.

03 KAKO FUNKCIONIRA LEATHERMAN JAMSTVO?

Naše jamstvo je jednostavno. Razbio si ga, popravit ćemo ga. Samo posjetite stranicu www.leatherman.com/support-warranty.html i ispišite/ispunite obrazac koji se tamo nalazi. Priložite obrazac uz vaš alat (BEZ FUTROLE), pošaljite nam ga poštom, a mi ćemo popraviti/zamijeniti i poslati ga natrag k vama. Usluga zamjene s poštarinom iznosi 39,00 kn.

04 NE MOGU BEZ SVOG LETAHERMANA. DA LI MI MOŽETE SAMO POSLATI DIJELOVE KOJE TREBAM?

Naši proizvodi su dizajnirani tako da ih mogu rastavljati samo tvornički obučeni tehničari. Popravljeni alati se ponovno sastavljaju (i zakretni elementi se tvornički učvršćuju) kako bi se osigurala odgovarajuća zategnutost za optimalni rad alata. Ako sami pokušate rastaviti svoj Leatherman, to može rezultirati gubitkom dijelova i ugrožavanjem funkcija alata. Također, to može poništiti vaše jamstvo.

05 MOGU LI UGRADITI DRUGAČIJU OŠTRICU NA SVOJ LEATHERMAN?

Svaki Leatherman alat sastoji se od kombinacije karakteristika koje ga čine jedinstvenim višenamjenskim alatom. Ne možemo mijenjati/ugrađivati drugačije oštrice noža iz jednog modela alata u drugi.

06 SVE OŠTRICE NOŽA S JEDNE STRANE MOG SUPER TOOL-A SU SE SLUČAJNO OTVORILE I ZAKOČILE. KAKO IH MOGU OTKOČITI?

Koristite odvijač (ne onaj koji se nalazi na samom alatu koji popravljate) ili sličan uređaj za otključavanje noževa. Kada su ručke alata zatvorene, umetnite odvijač u utor koji stvara ručica opruge (gdje ručka koči oštrice alata). Lagano podignite oprugu ručke dok se jedna oštrica ne oslobodi.