Jamstvo

25-GODIŠNJE OGRANIČENO JAMSTVO

AKO PROIZVOD IMA NEDOSTATAK U MATERIJALU ILI IZRADI, NE BRINITE. RADO ĆEMO GA POPRAVITI ILI ZAMIJENITI U SKLOPU NAŠEG 25-GODIŠNJEG JAMSTVA.

Nalazite se na putu ste i dogodila se nezgoda koja zahtijeva brzi popravak na cesti? Škripi vam daska na podu i trebate ju zamijeniti? Leatherman je tu za sve vaše očekivane (i neočekivane) potrebe - čak i one najneugodnije  "ne mogu vjerovati da sam upravo to učinio" situacije. Prevalili smo dug put kako bi bili sigurni da je vaš Leatherman alat koji vam daje dugogodišnju pouzdanu uslugu. A kako bi bili dodatno sigurni, imamo i 25-godišnju garanciju kojom to jamčimo. Samo nam pošaljite svoj alat i mi ćemo ga popraviti i vratiti u najkraćem mogućem roku i tako vam omogućiti da vam Leatherman opet spasi dan. I opet. I opet..

 

JAMSTVENE UPUTE

ISPUNITE JAMSTVENI OBRAZAC

Obavezno preuzmite i ispunite jamstveni obrazac. Obrazac mora biti ispunjen, potpisan i priložen uz vaš proizvod kako bismo mogli obraditi vaš zahtjev.

 

PAKIRANJE

Nažalost, ne možemo odgovarati za alate koji nikada ne stignu do nas. Molimo da za slanje svojih alata koristite poštanske usluge koje su osigurane i koje se mogu pratiti te koje pružaju informaciju o vremenu i statusu isporuke. Ne šaljite nam futrole i dodatke.

SLANJE

Molimo da sve neispravne alate šaljete na adresu:

Točka Sna d.o.o

Fallerovo šetalište 22

10000 Zagreb

Usluga zamjene alata s poštarinom iznosi 39,00 kn.

IZNIMKE

Ovo jamstvo odnosi se samo na izvornog/primarnog vlasnik i ne pokriva zloupotrebu, prepravke, krađu, gubitak ili neovlašteno i/ili nerazumno korištenje vašeg Leatherman proizvoda. Ovo jamstvo ne obuhvaća futrole, tisak, završnu obradu boje, čišćenje ili oštrenje. Ovo jamstvo pokriva proizvode kupljene preko ovlaštenog prodavača i ovlašteni distributer ima pravo tražiti dokaz o kupnji od ovlaštenog prodavača.

Naš jamstveni program pokriva alate kupljene za osobnu upotrebu. Ovo jamstvo ne obuhvaća skupne kupnje s aukcija ili buvljaka s namjerom preprodaje popravljenih ili obnovljenih alata.

Leatherman Tool Group nije odgovoran za slučajne ili posljedične štete. Neke nadležnosti ne dopuštaju isključivanje ili ograničenje slučajne ili posljedične štete, pa se gore navedeno isključenje možda ne odnosi na vas. Ovo jamstvo daje vam određena zakonska prava, ali vi možete imati i druga prava koja se razlikuju od nadležnosti do nadležnosti.